Név: Regisztráció
Jelszó:

Most itt vagy: Fórum >> Seth.hu közösség >> "klub"

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
db/lap
atta | 2014-07-23 23:24:51 Válasz erre Adatok E-mail (687)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Egy másik valóságban történt.

– Nem gondoltam, hogy ennyire fontos….

– Hogy lehettél ennyire felelőtlen?! – a miniszterelnök villámló tekintettel meredt a belügyminiszterre, a hangja csak úgy mennydörgött. – Sok évi küzdelmünk eredménye mehet kárba.

– Azért annyira nem lehetnek veszélyesek. – próbálta enyhíteni a feszültséget a miniszterelnök- helyettes.

– Ennyi év után se érted? – kérdezte lemondóan a miniszterelnök. Majd újra felerősödött a hangja: – Négy éve dolgozok ezen. Legyengítettük a gazdaságot, élhetetlenné tettük az országot, az ellenfeleink jövőjét elvettük, a híveinknek hamis valóságot és célokat adtunk. És ti nem értitek?! Meg kellett akadályoznunk, hogy elterjedjen ez az eszme! – Majd megvetően – „Te teremted a saját valóságod.” Nevetséges és veszedelmes.

– Már olyan szépen ment minden. Aztán tegnap felmentem arra a honlapra. Megnézem hátha megszűnt már. Nem, még megvan. Sajnos. Na, miről fórumozgatnak? És akkor ott a bal alsó sarokban megláttam: „Keress bennünket a Facebookon!” Ezek még terjeszkednek is! Meg kell bolondulni! Rögtön felhívtam a vén róka belügyminiszteremet. És mit kellett hallanom?!

– Sajnálom, miniszterelnök úr, valahogy elkerülte a figyelmemet az a jelentés. – mentegetőzött a megszólított.

– Ismertesd csak a lényegét!

– Úgy egy hete nagy amplitúdójú zavart érzékelt az Erőben a Dark Vater őrnagy, a VTEK (Valóság Teremtés Elhárító Központ) munkatársa. Azonnal bemértük a rendellenesség forrását. A helyszínen azonban már semmit se találtunk. Ezek a fickók valamit megértettek Seth az idő természetére vonatkozó, homályos magyarázataiból, mert még a megszállási emlékműnek álcázott időgéppel se tudtuk elcsípni őket.

– Hát, az nem a nemzetközi karvalytőke, meg a germánok idegesítésére készült giccs? – kérdezte bárgyún a nemzeti fejlesztési miniszter.

– Látszik, hogy új vagy. Biztos azt is elhitted, hogy a sok stadion is focizásra épül. – földművelésügyi miniszter szavaira, a régebbi miniszterek mind nevetgélni kezdtek, csak az igazságügyi miniszter súgta barátilag oda az újnak: – A program igazi neve „Hamis álmok az Elefántcsontból készült Focikapukból”.

– Azért nem fogtak ki rajtunk. – mondta felbátorodva a belügyminiszter – Egy kávézó volt a zavar forrása. Az összes pincért és a felelhető vendégeket hipnózisban kikérdeztük. Három sethista találkozót tartott. Sok mindenről beszélgettek….

– A lényeget! – szakította félbe kurtán a miniszterelnök.

– A Fővatem (Fő Valóság Teremtő Mester) még mindig nem tett le arról, hogy újabb Seth könyvek jelenjenek meg édes anyanyelvünkön. Nem mostanában lesz ez, de többé nem alhatunk nyugodtan.

A teremben mindenki megborzongott, úgy érezték baljós árnyak vetülnek rájuk, még a mindig energikus miniszterelnök is csüggedten meggörnyedt….

 
atta | 2013-03-10 20:27:43 Válasz erre Adatok E-mail (686)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Sajnos a cenzúra erősen meghúzta a folytatást, így rövid lett.

"L. véleménye a könyvről mutatja, hogy a résztvevők a Seth mozgalom purista vonulatához tartoznak. Ők csak akkor ismernek el valamit valódi Seth-szövegnek, ha tartalmazza Seth elektronikus aláírását és csatolva van hozzá legalább négy független entitás igazoló nyilatkozata. Felemlegették a jóval megengedőbb H-S irányzatot is, elismerve, hogy abban szintén számos nagyformátumú egyéniség van, de kissé helytelenítették, hogy Ábrahám, Bashar és Theo szövegeit Sethhez merik mérni. L. és P. a fent említett gázolási kísérlet különböző lehetségességekben való aspektusait tárgyalták meg. Tudtam, hogy valami kódolt beszéd ez, ám nem tudtam megfejteni. Ez után egy bizonyos Petit kezdtek emlegetni, aki L. szerint nem alkalmas arra a pozícióra amire P. kiválasztotta. P. szerint L. egyszerűen irigykedik Petire. Ekkor még nem tudtam ki lehet Peti, azonban sejtettem, hogy ennek még nagy jelentősége lesz.

Rátértek az örök témára az Ismeretlen valóság 2. részére. Mint mindig, most is kiderült, hogy a könyv jó úton halad a megvalósulás felé. A. arcán láttam, hogy magában úgy véli, hogy a 2. kötet egy tágabb valóságban létezik. Egy olyan valóságban ahol az idő is sokkal, de sokkal tágabb. P. valami elfoglaltságára hivatkozva elment. Néhány kevésbé fontos téma került sorra, én pedig már bánkódni kezdtem, hogy nem követtem P.-t, amikor észrevettem, hogy az ex-buddhista (valójában Redención atya VEBCS) elsápad. Azonnal fülelni kezdtem. L. jogos nemzeti büszkeséggel sorolta fel a magyarság sikereit és könnyedén megemlítette, hogy itt az idő, hogy magyar pápát ültessenek a Szent Péter trónusára is, hogy így sikeresen felbomlasszák a katolikus egyházat is. Szörnyű sejtelmem támadt, hogy ki is az a bizonyos Peti. Az előttem heverő újságba lapoztam és megtaláltam benne a pápajelöltek névsorát, és igen, benne egy E. Péter nevű magyar bíboros is volt. Ismét bebizonyosodott, hogy ezek a klubok legalább annyira fontosak mint az ENSZ közgyűlései..."

  Előzmény: atta [684] (2013-03-07 22:55:42)
 
prior | 2013-03-08 10:10:25 Válasz erre Adatok E-mail (685)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

:D :D :D

  Előzmény: atta [684] (2013-03-07 22:55:42)
 
atta | 2013-03-07 22:55:42 Válasz erre Adatok E-mail (684)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Egy titkosügynök visszaemlékezéseiből...
"...kinyitottam a lepecsételt parancsot és gondosan átolvastam. Már a harmadik mondatnál borzongani kezdtem. A második bekezdésnél kicsit megálltam és eltűnődtem, de aztán erőt vettem magamon és végigolvastam. Miközben elégett az önmegsemmisítő boríték, arra gondoltam (bár a beinduló automata tűzoltó rendszer vízáradata kissé zavart): végre megbíznak bennem a főnökeim! Egy igazán veszélyes küldetést kaptam. Iszlamista vagy ír teroristák, mexikói drogbárók, észak-koreai ügynökök, fanatikus Beyoncé rajongók, ezek a régi ellenfelek most mind gyerekjátékká szelidültek. A mostani feladatom egy klubdélután megfigyelése volt. Persze ez csak álca! A világ legveszedelmesebb titkos társaságának üzelmeit kell lelepleznem.  Olyan arcátlanul merészek, hogy az internetre is feltették a találkozó helyét és időpontját, amin ráadásul bárki részt vehetett. Pár percig mérlegeltem, hogy én is résztvevő leszek, de eszembe jutott,  hiába tanultam meg a sötét próféta, Seth minden művét kívülről, ellenfeleim ravasz ontológia-filológiai kérdésekkel könnyedén leleplezhetnek. Ígyhát liberális laza csávónak álcázva ültem be a teaházba.  ... Hely: Magyarország, Budapest, Potala Teapalota, É47.5073° NY19.0589°, Földrajzi magasság: 104m, időpont: 2013.02.28. Zulu 16:23 (Közép-európai idő: 17:23)...

Meglepve vettem észre, hogy K102 ügynök a rivális (N)KGB szervezettől is ott volt. Idegesen nézelődött, erre-arra forgatta a fejét. Az első résztvevő egy perccel a megadott időpont előtt érkezett. Azonnal felismertem: a magát kishivatalnoknak kiadó A. volt az. Láttam, hogy egyből
kiszúrta K102-t, de hidegvérrel a mellette lévő asztalhoz ült és faarccal kezdte lapozgatni a pincérnő (M8 ügynök - Moszad Mágiaelhártó Különítmény) által kihozott itallapot. Ekkor jobban körülnéztem és rádöbbentem, hogy a helyiségben A. kivételével mindenki titkosügynök! Al-Farahd és Al-Kandela (az Iráni Elhárítás Anti-Spiritiszta Osztaga) valutaváltó álruhában vizipipázott. Lí Csi (Kínai Külföldi Különleges Kommandó) magát európai hölgynek maszkírozva
csevegett a 012-es ügynöknővel (Őfelsége Ezoterikus Egysége). A legjobban Redención atya (Vatikáni Excorcista Bevetési Csoport) alakítása tetszett: rendkívül élethűen adta a kiugrott budhista szerzetes szerepét, egyik kezében tibeti tea, a másikban okostelefon.

Mikor A. látta, hogy K102 már eléggé ideges, tüntetően elővette Seth egyik könyvét (a második madaras kötet volt) és blazírtan olvasgatni kezdte. K102 nem bírta tovább felált és körbejárt, mintha valakit keresne, majd visszatért a helyére. Ekkor érkezett meg L. a titkos társaság alapítója és P., (mozgalmi neve El Médico). Megtévesztés céljából azon vitatkoztak, hogy L. el akarta gázolni P.-t, persze engem nem vertek át. Ahogy leült L. egyből megjegyezte A.-nak: Ezt a sz..t olvasod?! K102 titkosügynök idegei ekkor mondták fel a szolgálatot, villámgyorsan távozott." (folytatás következik).

 
Richárd | 2013-02-25 22:31:31 Válasz erre Adatok E-mail (683)
Eddigi hozzászólásai:
2606 db

Így legyen! Én azért babonából a következő másfél órát intenzív Seth-olvasással fogom tölteni.:)

  Előzmény: atta [682] (2013-02-25 22:22:01)
 
atta | 2013-02-25 22:22:01 Válasz erre Adatok E-mail (682)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Kösz a linket! Én is becsülöm a buddhizmust és becsülöm a mosolygást is. Remélem előbb-utóbb te is tudsz majd nevetni. Egyébként most nekem is van gondom, de bízom benne, hogy tízmilliószorsan túljuthatok rajta. :)

  Előzmény: Richárd [679] (2013-02-25 21:25:25)
 
Richárd | 2013-02-25 21:36:01 Válasz erre Adatok E-mail (681)
Eddigi hozzászólásai:
2606 db

(Sőt, szerintem a tízmilliószoros napban nincs több irracionalizmus, mint mondjuk a Szem. val. term. 253. oldalon található " Az augusztus hónap nagy jelentőségű egy 25 éves periódusban" mondatnak). na de most elefánt lettem a porcelánboltban, abbahagytam, bocs mindenkitől az offért.:)

  Előzmény: Richárd [680] (2013-02-25 21:26:41)
 
Richárd | 2013-02-25 21:26:41 Válasz erre Adatok E-mail (680)
Eddigi hozzászólásai:
2606 db

Egyébként pont ma van az első tízmilliószoros nap az évben, koincidencia.:P

  Előzmény: Richárd [679] (2013-02-25 21:25:25)
 
Richárd | 2013-02-25 21:25:25 Válasz erre Adatok E-mail (679)
Eddigi hozzászólásai:
2606 db

http://www.tarrdaniel.com/documents/Vallasfilozofia/tizmillioszoros_nap.html

Itt van zanzásítva a lényege, én becsülöm a buddhizmust, úgyhogy szimbolikus értelemben komolyabban veszem. (Igaz, hogy önkritikus legyek, a humorérzékem oda, nekem már csak a frontin maradt kedélyjavítónak:).

 
Lucas | 2013-02-25 21:17:00 Válasz erre Adatok E-mail (678)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

:D :D :D

  Előzmény: atta [677] (2013-02-25 21:12:37)
 
atta | 2013-02-25 21:12:37 Válasz erre Adatok E-mail (677)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

:D Infláció a valóságteremtésben? Milyen remek kis cikkeket lehetne írni ebből.

"Chotrul Düchen - tízmilliószoros teremtés" in: Defláció, Infláció, Hiperinfláció az elméleti és gyakorlati mágiatudományban, Fehér Márkus Mágus Kiadó, Celddömölk 2011

"Most igényeljen VarázsBlamázs kötvényt! Azonnali tízmilliószoros hozam!" - A RoxfortBank hírdetése 2012. december

"Tizmilliószoros balekok - a rendőrség leleplezte a RoxfortBankot" - Napi Ász, 2012.12.26.

"Mega Banzai - Tízmillió Évig Éljen a Császár. A japán infláció már a jókivánságokat is elérte" Sinoszokei Sinbun, 2013.01.07. (japánul)

"Tízmilliószázalékos növekedés 2013-ban" Matolcsy György magyar mágiaügyi miniszter felszólalása a "Tündérmese és valóságteremtés" c. konferencián, Beirut, 2013.02.25.

 

 

  Előzmény: Lucas [676] (2013-02-25 20:42:24)
 
Lucas | 2013-02-25 20:42:24 Válasz erre Adatok E-mail (676)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Mostanában lett divat ez a tízmilliószoros nap, nem? Régen még beérték százszorossal, de az infláció a valóságteremtést sem kíméli! Belegondolva, hogy mit teremtettem reggel a toiletten, nem lennék a helyemben a tízmilliószoros megvalósulásánál.

  Előzmény: atta [675] (2013-02-25 20:10:24)
 
atta | 2013-02-25 20:10:24 Válasz erre Adatok E-mail (675)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Ajaj tényleg nem árt ma vigyázni. A Potala Teapalota hírlevele szerint:

"Tízmilliószoros nap!
2013.Február 25.-én hétfőn – Chotrul Düchen – Csodák ünnepe!
Az egyik legjelentősebb Buddhista ünnepnap Chotrul Düchen (vajmécsesek ünnepsége) – Shakyamuni Buddha követői hitének erősítése végett csodatévő cselekedeteket mutatott be. A tibeti hagyományok szerint a 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat – függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív – tízmilliószor erősebb lesz. Azt mondják, hogy ezeken a napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ebből kifolyólag a spirituális gyakorlatok végzése erősen javallott.

Minden olyat tegyen meg, amit szeretne, hogy tízmilliószoros erővel hasson! Hívja fel mások figyelmét e nap jelentőségére és a napban rejlő lehetőségekre. Köszönjük. "

Úgyhogy csak óvatosan, a tudatos teremtéssel, nehogy tényleg újabb (tízmilliószoros) török est legyen. :)

  Előzmény: atta [674] (2013-02-25 19:51:59)
 
atta | 2013-02-25 19:51:59 Válasz erre Adatok E-mail (674)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

:DDD

Most mindenki gondoljon valami nagyon kellemes dologra... Még véletlenül se jusson eszetekbe a török est... mert a végén még bevonzuk. :)

  Előzmény: Lucas [673] (2013-02-25 18:17:27)
 
Lucas | 2013-02-25 18:17:27 Válasz erre Adatok E-mail (673)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Ne már! A Potalában is török est lesz?

  Előzmény: atta [672] (2013-02-24 17:29:34)
 
atta | 2013-02-24 17:29:34 Válasz erre Adatok E-mail (672)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Még sok minden változhat. A lehetségességek száma végtelen. :)

  Előzmény: prior [671] (2013-02-24 15:36:26)
 
prior | 2013-02-24 15:36:26 Válasz erre Adatok E-mail (671)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

Úgy tűnik hárman leszünk...

 
atta | 2013-02-21 13:22:43 Válasz erre Adatok E-mail (670)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

:D

  Előzmény: Lucas [669] (2013-02-21 04:08:36)
 
Lucas | 2013-02-21 04:08:36 Válasz erre Adatok E-mail (669)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Jó tea van, török est nincs. Pont megfelel. :)

  Előzmény: atta [668] (2013-02-20 19:32:43)
 
atta | 2013-02-20 19:32:43 Válasz erre Adatok E-mail (668)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Visszatérünk a Potalába? :)

  Előzmény: Lucas [667] (2013-02-20 12:13:42)
 
Lucas | 2013-02-20 12:13:42 Válasz erre Adatok E-mail (667)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Február-búcsúztató teadélutánt tartunk a Potala Teapalotában 28-án 17:23-tól. A búcsú mindig nehéz, nem szeretjük a változást, de mégis az életünk része, hogy elengedjünk bizonyos dolgokat. Most éppen a februárt. :)

 
tida | 2013-01-07 12:03:22 Válasz erre Adatok E-mail (666)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Köszi! (így már nem annyira jó, sejtettem:) (de csak mert a figurális, realisztikus képeket nem annyira kedvelem)

  Előzmény: Storman [665] (2013-01-06 01:14:49)
 
Storman | 2013-01-06 01:14:49 Válasz erre Adatok E-mail (665)
Eddigi hozzászólásai:
18 db

itt van nagyobban:

http://seth.hu/images/forum/th_kep-3579_531777_464780106896622_610663633_n.jpg

 

  Előzmény: tida [664] (2013-01-02 22:44:44)
 
tida | 2013-01-02 22:44:44 Válasz erre Adatok E-mail (664)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Mi ez a kép? Olyan szép így kicsiben.

  Előzmény: seelvuple [662] (2012-12-18 23:13:56)
 
Storman | 2012-12-19 15:29:49 Válasz erre Adatok E-mail (663)
Eddigi hozzászólásai:
18 db

ja, jó lenne :) először is egy olyan helyet kell találnunk, ahonnan nem távolítanak el bennünket :)
  Előzmény: seelvuple [662] (2012-12-18 23:13:56)
 
seelvuple | 2012-12-18 23:13:56 Válasz erre Adatok E-mail (662)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
165 db

valamikor majd egy új talit? :)
arra gondoltam, hogy egy múzeumba vagy kiállításra barangoljunk el.
bárcsak lenne egy da vinci kiállítás...
  Előzmény: Storman [657] (2012-12-11 11:05:16)
 
Solka | 2012-12-13 18:38:34 Válasz erre Adatok E-mail (661)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
71 db

......hú, mik ezek az irományok itt balra nekem?
  Előzmény: Solka [660] (2012-12-13 18:32:56)
 
Solka | 2012-12-13 18:32:56 Válasz erre Adatok E-mail (660)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
71 db

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))


ATTA :)


Fantasztikus vagy!


:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  Előzmény: atta [652] (2012-12-07 21:06:39)
 
Lucas | 2012-12-13 07:34:25 Válasz erre Adatok E-mail (659)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Nos, igen. Nem jutottunk túl messzire, végül ráadásul a WC mellett kaptunk csak helyet. :) Az írásod szokás szerint briliáns. :)
  Előzmény: atta [658] (2012-12-12 19:46:10)
 
atta | 2012-12-12 19:46:10 Válasz erre Adatok E-mail (658)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

A hely neve: "Randevú az entitással". Na, jó "az entitással" rész nagyon pici betűvel volt kiírva :)
Az internet szerint: Randevú Pizzéria. Az időpontot viszont nem tudom, az biztos, hogy késtem. :)
  Előzmény: Storman [657] (2012-12-11 11:05:16)
 
Storman | 2012-12-11 11:05:16 Válasz erre Adatok E-mail (657)
Eddigi hozzászólásai:
18 db

Hehe, szuper kis írás :) Akkor hova ültetek be és mikor? Vagy vmelyik alternatív univerzumot választottátok? :)
  Előzmény: atta [652] (2012-12-07 21:06:39)
 
Vanyai | 2012-12-11 00:45:47 Válasz erre Adatok E-mail (656)
Eddigi hozzászólásai:
1273 db

 aztamindenit:DD


"Ha nem engedtek be, elmondunk nektek pár dilemmát!"--ezen vagy 2 napig doltem a rohogestol.Micsoda fenyegetes:DDD

  Előzmény: atta [652] (2012-12-07 21:06:39)
 
Lilla | 2012-12-10 22:04:53 Válasz erre Adatok E-mail (655)
Eddigi hozzászólásai:
15 db

Sziasztok!

elnézést, hogy ide írom be, de nem találom a technikai jellegű topikot, ami valamelyik nap még megvolt: meg lehetne-e oldani, hogy érintőképernyős ipad-del is lehessen hozzászólást írni? Mert jelenleg nem lehet, nem aktív a hsz ablak. Ezt egy "rendes" számítógépről írom.

Irtam a "vélt ellentmondások a Seth szövegekben"-hez is egy gondolatot. 

 
prior | 2012-12-09 23:07:26 Válasz erre Adatok E-mail (654)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

:D :D :D
  Előzmény: atta [652] (2012-12-07 21:06:39)
 
tida | 2012-12-07 22:52:52 Válasz erre Adatok E-mail (653)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

:)))
  Előzmény: atta [652] (2012-12-07 21:06:39)
 
atta | 2012-12-07 21:06:39 Válasz erre Adatok E-mail (652)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Blikk, 2012.12.07. esti kiadás

Megalkuvó hobbi spiritiszták vagy rasszista önkény áldozatai?

Botrány az ismert kávéházban

Budapest művelődési élete újabb botránytól hangos. Csütörtök este nagyszámú résztvevővel tartották volna meg az ország egyik legrangosabb spirituális rendezvénysorozatának legújabb összejövetelét. A csak szerényen Seth Klubnak nevezett kulturális kuriózum azonban most nem a Kozmikus Intelligencia csillogásától, vagy épp a mágikus erők dübörgésértől (42 kilomana/köbméter) lett szenzációs. A 18:39-kor az U. kávéház elé érkező résztvevők megdöbbenve észlelték, hogy a megrendelt 4,5 x 3 m-es molinó ("Melegen üdvözöljük a decemberi Seth Klub résztvevőit!") helyett állami zászlók díszitik az épületet. Egy
eurázsiai nagyhatalom és Közép-Európa újonnan felragyogó üstökösének (Nem, nem Albánia!) diplomatái és egyéb hírességei tartottak találkozót. A Seth Klub résztvevői megpróbáltak erővel bejutni (mozgási energia: 9785 kJ), megpróbáltak csellel ("Elnézést, bent felejtettem a pepita mongúzomat."), de a csinos hölgyeknek álcázott kommandósok minden próbálkozást meghiúsítottak. Haljuk most mindkét fél véleményét.

K. Abdurrahman: Le kell szögeznem, hogy mi semmiféle foglalást nem kaptunk! Az a 12 oldalas fax amit elégettünk, csak érdeklődés volt. Teljesen váratlanul megjelent pár figura és kijelentették, hogy ők itt klubot tartanak. Hosteseink udvariasak maradtak az inzultusok ellenére is ("Kisanyám, ez most egyes vagy kettes keretrendszer?!", "Ha nem engedtek be, elmondunk nektek pár dilemmát!"). Megérthetik, hogy mindenáron meg kellett védeniük a svédasztalt ezektől az éhenkórászoktól. Végül a botrány elkerülése érdekében kibéreltünk nekik egy közeli kávéházat és utólag rendeztük az ottani számlájukat (122 548 Ft! Hogy tudtak ennyi sajtkrémes-kaviáros szendvicset megenni?!).

A klub résztvevőit szembesítettük a fentiekkel.

L.: Szemenszedett hazugság az egész! Udvariasak voltunk mégis kidobtak minket. Még utánunk is kiabálták, hogy nem tartozunk az öt világvalláshoz, úgyhogy meg ne lássanak minket az utcán. A zaklatás elől egy harmadrangú kávézóba vagy mibe kellett behúzódnunk. Ott is csak legbelül, a WC-k mellett kaptunk helyet. Természetesen semmit se fizettek, mi álltuk az összes elfogyasztott italt. Még a megmérgezésünkkel is kísérleteztek: a forralt borból kiszűrték a narancsot, az írkávéban megfeketítették a whiskey-t, csak a forrócsoki volt biztonságos.

P.: Láthatólag ajzószerek hatása alatt álltak. A munkám során gyakran találkozok ilyen alakokkal. Ez egy új anyag az utcán, a pszilocibin-NA (4-4-foszforiloxi-N-dikromát). Amíg ki nem űríti a vese, vakhitet és rendkívüli erőt biztosít a használójának. Ha legalább lett volna nálunk 5 doboz Xanax,
letörhettük volna a szarvukat!

A.: Közöttünk voltak milumetek és borledimek, a kidobónők között viszont felismertem a LMLBL (Le a Milumetekkel, Le a Borledimekkel Liga) egyik aktivistáját. Egyértelműen rasszista támadással állunk szemben!

L.: Üzenem nekik, hogy már készülünk a visszavágásra. A kávézóban addig gyakoroltunk, míg végül egy szempillantásunkkal el tudtuk tüntetni az összes pincérnőt. Azt már nem is említem, hogy a Naprendszer hamarosan belép a Foton Övbe (20 millió év semmiség) és akkor végleg leszámolunk az ilyen elnyomó erőkkel.  Előzmény: Storman [650] (2012-12-07 13:17:03)
 
atta | 2012-12-07 20:53:22 Válasz erre Adatok E-mail (651)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

:(((
Ó, még nem olvastátok a Blikk legújabb cikkét? Mindig a bulvár írja meg az igazságot. Na, mindjárt bemásolom.
  Előzmény: Storman [650] (2012-12-07 13:17:03)
 
Storman | 2012-12-07 13:17:03 Válasz erre Adatok E-mail (650)
Eddigi hozzászólásai:
18 db

Na ki hol volt az összejövetel résztvevői közül? :) Mert minket seelvuple-vel kilakoltattak a kávézóból, pont akkor kezdődött vmi zártkörű cucc az egész moziban. Mással sajnos nem találkoztunk, pedig lobogtattuk minden arra járónak a Seth-könyveinket, hátha ... :)
 
prior | 2012-12-05 19:27:55 Válasz erre Adatok E-mail (649)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

Nem lehetne inkább 18:00-kor? Nekem le kell lépnem fél 8 körül...
  Előzmény: Lucas [648] (2012-12-05 09:09:10)
 
Lucas | 2012-12-05 09:09:10 Válasz erre Adatok E-mail (648)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Nem, nem. A moziban. 7-kor kezdődik valami film, azt megnézzük teljesen csendben, majd mindenki megy a dolgára. :)
  Előzmény: atta [645] (2012-12-04 18:37:54)
 
seelvuple | 2012-12-04 23:39:21 Válasz erre Adatok E-mail (647)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
165 db

de amúgy a könyves dolog jó ötlet!

most meg az jutott eszembe, hogy milyen lenne, ha leülnénk egy teljesen másik asztalhoz - de úgy hogy több órán át vitatkoznál valakivel arról, hogy személyes valóság természetébe több dimenziós sejt valóságot állítanak - és igenis CzeizerEndre elavult genetikus Mr. Seth-tel szemben :D
majd rájönnénk, hogy az egyikünk bashart a másikunk Sethet és egy harmadik passzív fél pedig Jane Robertset olvas :DDD
  Előzmény: seelvuple [646] (2012-12-04 23:35:49)
 
seelvuple | 2012-12-04 23:35:49 Válasz erre Adatok E-mail (646)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
165 db

az jutott eszembe, hogy mi lenne ha StarWars rajongoknak álcáznánk magunkat? :DD
(azon filoztam el, hogy hogyan ismerhetnétek fel engem... tehát ha látok egy erősen Luke Skywalker gyanús fazont az Astoria és Blaha között, aki épp véletlenül egy EzerévesSólyommal parkolt a Szentkirályi utcában - akkor az nagyvalószínűséggel .. khm.. nem én vagyok, hanem egy idetévedt időutazó statiszta :D)
  Előzmény: atta [645] (2012-12-04 18:37:54)
 
atta | 2012-12-04 18:37:54 Válasz erre Adatok E-mail (645)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Az Uránia kávéházában? Mármint az első emeleti kávéházban és nem az alagsorban, ugye? :)
Meg hozhatnánk Seth könyvet is az asztalra, hogy az újak felismerjenek minket.
  Előzmény: Lucas [643] (2012-12-04 00:38:00)
 
seelvuple | 2012-12-04 11:44:27 Válasz erre Adatok E-mail (644)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
165 db

Odapofánkodhatlankodhatok?
de írjátok ha nem.
megvallom őszintén kicsit félek. amúgy van ez a marsikus nap meg minden - ez persze igaz, meg nem igaz, de te vagy az origo - azért mert régebben volt egy ilyen hitem, ami sokmindent szétrombolt és a 9es számból eredt(hol ott akkor is rég tudtam----- JESSZUS tudjátok most foglalkozok a hiteimmel. és konkrétan azért féltem elmenni, mert 3 évvel ezelőtt papíroztam - előtte a számmisztikát olvastam és 9ről(mars stb a lényeg hogy viszályt kelt) tehát kaptam egy rossz utazást az LSDtől. (nem ajánlom senkinek, mégis ha probléma amelyet előidéz(te magad) és legyen az bármi és képes vagyok megoldani(márpedig igen - 3 év) többet adhat.)
nos teljesen átfordította a személyiségemet, paranoid lettem. Nagyon lassan álltam helyre és nincs is olyan hogy helyre állás, inkább aktuális - jelenbeli érzelmi kisugárzás és valamire ha sokat koncentrálsz megerősödik, de ha képes vagy rá: lehet egy olyan hited, hogy még ezt is 1 nap alatt átalakítod vagy legyen 3, itt bekavarnak régi hiedelmeid - Tehát rosszakat gondoltam és tettem mindezt úgy, hogy már korrábban egy teljes világrendszert építettem fel magamnak - Seth-et ezért fogadtam el, mert egyeztek az elképzelései.
Ha egy szokásból kiakarsz jönni vagy egyszerűen mondva élni akarsz : tudatosság.
a spotanaitás azért eredhet innen, mert nem tudsz úgy spontán lenni - hogy nem lényedből reagálsz a történésekre. Tehát nincs olyan hogy 10 perc múlva spontán leszek :D ettől függetlenül rendezhetsz olyan hitet, hogy lesz. tehát mégis van és mégsincs.
A lényeg, hogy most ez kapcsán rájöttem egy hitemre - ami miatt féltem volna elmenni.(mert rosszat - tehát önkéntelenül, egy sor ideát megmozgat amivel hasonló emociánilás kapcsolta alakul ki - gondolok vagy akármi. ha valakinek ilyen van, azt tudom javasolni, hogy legyen tudatos és döntse el mit szeretne, viselkedjen már most úgy, és ha esetleg előjön(bezavar az elöző "frekvencia")  akkor legyen tudatos érezze a testét érezze, hol feszülnek meg az izmok vagy bármi és hát hogy mondjam...
ezzel a belsőhanggal/érzéssel/ ""finom köddel"" fejezi ki az akaratát - ez olyan mintha erőlködni kéne, de nem - inkább mintha vizen úsznál.

nos elnézést hogy ennyit írtam. amúgy sokat beszélek!
 
Lucas | 2012-12-04 00:38:00 Válasz erre Adatok E-mail (643)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Meh, akkor legyen az Urániában a Rákóczi úton, 18:39-kor.
  Előzmény: prior [642] (2012-12-03 21:11:52)
 
prior | 2012-12-03 21:11:52 Válasz erre Adatok E-mail (642)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

Ezt Lucas dönti el... :)))
  Előzmény: Storman [641] (2012-12-03 11:13:48)
 
Storman | 2012-12-03 11:13:48 Válasz erre Adatok E-mail (641)
Eddigi hozzászólásai:
18 db

Oké, csütörtök hol és mikor?
 
prior | 2012-12-02 21:30:26 Válasz erre Adatok E-mail (640)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

:D :D :D
Már úgy hiányoztak ezek a "kis szösszenetek"!!!
  Előzmény: atta [639] (2012-12-02 20:14:04)
 
atta | 2012-12-02 20:14:04 Válasz erre Adatok E-mail (639)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

:)
...akkor Lucas mondá: Legyen csütörtök. És lett csütörtök. Minden Ami Van látá, hogy ez jó, és gondolván, a hatnapos hét talán rövid lesz, betette a csütörtököt is szent naptárba. Minthogy Minden Ami Van felettébb kedvelé Lucast, nem sértette meg azzal, hogy a csütörtököt a hét végére raká, hanem tevé középre a negyedik napnak.

Így lett hát négyszeresen szent a csütörtök. Azóta mondják a népek: Középen van, mint a hétutolsó csütörtök. (Azaz: vmi/vki lemaradt, de kis protekcióval mégis bekerült a közbeszerzési eljárás nyertesei közé.)
  Előzmény: Lucas [638] (2012-12-02 10:45:33)
 
Lucas | 2012-12-02 10:45:33 Válasz erre Adatok E-mail (638)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Legyen csütörtök.

(...

és így lett csütörtök a negyedik nap.)
  Előzmény: prior [637] (2012-12-01 21:53:26)
 
prior | 2012-12-01 21:53:26 Válasz erre Adatok E-mail (637)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

Akkor már megint ketten vagyunk... :)
  Előzmény: atta [636] (2012-12-01 20:02:19)
 
atta | 2012-12-01 20:02:19 Válasz erre Adatok E-mail (636)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Nekem jó  a csütörtök is.
  Előzmény: prior [634] (2012-12-01 19:23:43)
 
tida | 2012-12-01 20:01:23 Válasz erre Adatok E-mail (635)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Közben úgy alakult, nekem az egész jövő hét nem jó sajna. Mondom, hogy jel volt:)
  Előzmény: prior [634] (2012-12-01 19:23:43)
 
prior | 2012-12-01 19:23:43 Válasz erre Adatok E-mail (634)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

Sziasztok!
Sajnos ma jöttem rá, hogy elnéztem a beosztásomat, és kedden dolgozom. :(
Viszont ha nem ragaszkodtok a keddhez, akkor átrakhatnánk csütörtökre. Így legalább Tida is jöhetne esetleg... 
 
atta | 2012-11-29 20:35:30 Válasz erre Adatok E-mail (633)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Úgy kell elképzelni, hogy össze jön egy csomó (azaz 3-5) ember aki olvasgatja Sethet és azt hiszi, hogy ért is belőle valamit. Aztán okosakat mondanak, vagy butaságokat, vagy épp egyáltalán nem Seth-ről beszélnek. Ha nem lesz veszekedés akkor jól sikerül a klub, ha igen akkor még jobban sikerül. :) Ez persze vicc, bár én egyszer nagyon megsértődtem. :) Az is lehetne, hogy Lucas (vagy aki szeretne) hoz valami feladatot/gyakorlatot és akkor lesz nagy tanakodás, meg csodálkozás (hű, ez a Seth! azannyát!). Aztán pár nappal később Atta (ha van kedve) szépen megírja a klub összefoglalóját és lehet majd sóhajtozni azoknak akik kihagyták. :)
  Előzmény: Storman [625] (2012-11-27 01:26:50)
 
tida | 2012-11-28 09:15:12 Válasz erre Adatok E-mail (632)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Nem az a spontaneitás, hogy az ember mindenre, amit mások kitalálnak, tutyimutyi módon igent mond:))

 

(A tutyimutyi Seth-től van, vagy legalábbis így volt fordítva, és az életigenlésnél mondja ezt, de szerintem erre is vonatkozhat)

Egyébként ha spontán találkoznék valakivek kedden, nem mondanám, hogy na pá, én kedden nem beszélgetek senkivel, de tervezetten kifejezetten beszélgetős találkozót szervezni,no.:)

Asszem, ezt túltárgyaltuk:)) amúgy nekem tetszik ez ahit:)))

  Előzmény: Vanyai [631] (2012-11-27 20:33:06)
 
Vanyai | 2012-11-27 20:33:06 Válasz erre Adatok E-mail (631)
Eddigi hozzászólásai:
1273 db

 Hat ugy az egeszeben:) Hova tunt a spontaneitas amit Seth mond?Vagy maris tessek akkor kopogtatni:)

  Előzmény: tida [630] (2012-11-27 14:12:24)
 
tida | 2012-11-27 14:12:24 Válasz erre Adatok E-mail (630)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Jó, de most miben?:)) hogy van egy erős hitem, vagy hogy marsikus, vagy hogy kedd, vagy hogy nincs hozzá kedvem?:)
  Előzmény: Vanyai [628] (2012-11-27 13:21:56)
 
tida | 2012-11-27 14:07:41 Válasz erre Adatok E-mail (629)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Ja, és ezt természetesen jelnek veszem, hogy éppen kedd a tervezett időpont:)))
  Előzmény: tida [627] (2012-11-27 10:43:58)
 
Vanyai | 2012-11-27 13:21:56 Válasz erre Adatok E-mail (628)
Eddigi hozzászólásai:
1273 db

Nem is ismerek Rad! :) 

"Van egy erős hitem, hogy a kedd erősen marsikus nap, hevesebb agressziókkal, harcolási kedvvel, és ez, mivel erősen hiszek benne, be is jön mindig, és ehhez nincs kedvem" 
  Előzmény: tida [627] (2012-11-27 10:43:58)
 
tida | 2012-11-27 10:43:58 Válasz erre Adatok E-mail (627)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Ja, és keddi napon én nem klubozok többé:) csak ha esetleg szívesen vette volna valaki, ha csatlakozom:)

 

(Van egy erős hitem, hogy a kedd erősen marsikus nap, hevesebb agressziókkal, harcolási kedvvel, és ez, mivel erősen hiszek benne, be is jön mindig, és ehhez nincs kedvem)

  Előzmény: tida [626] (2012-11-27 10:38:12)
 
tida | 2012-11-27 10:38:12 Válasz erre Adatok E-mail (626)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Úgy tűnik, a választási lehetőséged ugrott;)
  Előzmény: prior [621] (2012-11-26 21:45:39)
 
Storman | 2012-11-27 01:26:50 Válasz erre Adatok E-mail (625)
Eddigi hozzászólásai:
18 db

Nekem is jó a dec. 4. Jó lenne, ha minél többen eljönnének, szeretnélek titeket megismerni. Hogyan kell elképzelni egy ilyen klub-alkalmat?
 
Lucas | 2012-11-26 22:43:46 Válasz erre Adatok E-mail (624)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Majd kitalálunk valamit. Egyelőre úgyis csak ketten vagyunk.
  Előzmény: prior [623] (2012-11-26 22:32:21)
 
prior | 2012-11-26 22:32:21 Válasz erre Adatok E-mail (623)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

Akkor megint gyorsan véget ér majd a klub...
Vagy időközben átveszem majd az irányítást... :))
  Előzmény: Lucas [622] (2012-11-26 22:14:30)
 
Lucas | 2012-11-26 22:14:30 Válasz erre Adatok E-mail (622)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Legyen, bár egyszer már elbénáztam a választást. :)
  Előzmény: prior [621] (2012-11-26 21:45:39)
 
prior | 2012-11-26 21:45:39 Válasz erre Adatok E-mail (621)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

Remek! Akkor már ketten leszünk... :)
Ha marad ez a létszám, akkor én választok helyet és témát, ha jönnek mások is, akkor tiéd ez a megtiszteltetés. :) :) :)
  Előzmény: Lucas [620] (2012-11-26 19:37:09)
 
Lucas | 2012-11-26 19:37:09 Válasz erre Adatok E-mail (620)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Természetesen. :)
  Előzmény: prior [619] (2012-11-26 18:37:10)
 
prior | 2012-11-26 18:37:10 Válasz erre Adatok E-mail (619)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

Tudok ajánlani egy dec. 4-i időpontot klubnak. Érdekel valakit? :)
 
  Előzmény: Storman [618] (2012-11-26 01:14:14)
 
Storman | 2012-11-26 01:14:14 Válasz erre Adatok E-mail (618)
Eddigi hozzászólásai:
18 db

Helló! Én szeretném, ha lenne klubtalálkozó :)
 
Lucas | 2012-11-11 01:57:50 Válasz erre Adatok E-mail (617)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Ha azt írod, hogy számodra idegenek ezek emberek, akkor ebből következik, hogy nem hagyhattak mély nyomot. A Karácsony gyakorisága úgy kapcsolódik a klubhoz, hogy kb. a klub is olyan gyakran van, mint Karácsony. Évente egyszer. +/- 1 alkalom. Igen, írhattam volna, hogy "ritkán", de nem írtam, mert úgy a hasonlatom - ami a lényeg lett volna - értelmetlenné válik.
  Előzmény: Iván [616] (2012-11-10 18:15:08)
 
Iván | 2012-11-10 18:15:08 Válasz erre Adatok E-mail (616)
Eddigi hozzászólásai:
92 db

Ha a Karácsony kapcsán arra is célozni akarsz, hogy ezeknek a klubtalálkozóknak a hangulata hasonlatos volt a Karácsonyi hangulathoz, számomra egyáltalán nem volt ilyen Karácsonyi hangulata.
A klubtalálkozók gyakorisága hogy kapcsolódik a Karácsonyok gyakoriságához...
Egyszerűen írhattad volna hogy " ritkán " voltak klubtalálkozók.
Nem írtam azt hogy " nem hagyott mély nyomot " bennem a klubtalálkozó.
Igen, jól látod, magam is erre a következtetésre jutottam " fel kell állni és tovább kell menni "
Kívánok Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  Előzmény: Lucas [615] (2012-11-10 11:50:59)
 
Lucas | 2012-11-10 11:50:59 Válasz erre Adatok E-mail (615)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Ez kicsit olyan, mintha azt mondanád, hogy a Karácsony visszahúz és hátráltat téged, hiszen annak a gyakorisága vetekszik a klubtalálkozókkal. Lelked rajta, hogyan érzel felőle, de mint magad is mondtad, nem hagyott mély nyomot, így csak azt tudom mondani: ha olyan társaságban vagy, ahol nem érzed jól magad, fel kell állni és tovább menni.
  Előzmény: Iván [614] (2012-11-08 23:43:27)
 
Iván | 2012-11-08 23:43:27 Válasz erre Adatok E-mail (614)
Eddigi hozzászólásai:
92 db

Igazad van.
Intő jel!
Mindenkin tüzetesen elgondolkoztam most, akikkel eddig találkoztam a klubban. Azon hogy én milyennek látom a személyiségeteket, az egész mivoltotokat milyennek látom, hogy számomra - az én pszichémben - ti mit jelképeztek.
Egyfajta remény volt bennem mindig is hogy azokkal akik ismerik seth szövegeit egyfajta társaság kialakul, amibe be tudok illeszkedni.
Emlékszem mikor először forszíroztam egy klubtalálkozó létrehozását. Mekkora öröm volt bennem hogy olyanokkal beszélgethetek majd akik ismerik seth-et.
Aztán később is még ha olyan kevesen voltunk seth klubban, erőltetettnek éreztem, és ott volt bennem de nem mondtam ki hogy ez a klub egy zsákutca, csak visszahúz minden téren. És nem seth kapcsán húz vissza, hanem, hogy ezek az emberek számomra idegenek még akkor is ha ők is ismerik a seth iratokat.
Végső soron kényelmetlenek voltak ezek a klubtalálkozók számomra, nem találtam meg senkivel sem azt a társaságot ami a fejemben élt. Önáltatás volt ez részemről.
A légköre ezeknek a klubboknak nem volt szimpatikus és nem találtam társaságra bennetek.
Azt vettem észre hogy a seth klubban az emberek furcsábban néznek rám ha beszélgetek velük, mintha olyan ismerőseimmel beszélgetek, akiket seth hidegen hagy. " Furcsa a furcsának "
Egyikőtökkel sem tudok mit kezdeni.

  Előzmény: Lucas [610] (2012-11-08 17:22:11)
 
tida | 2012-11-08 19:59:24 Válasz erre Adatok E-mail (613)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Naaaa, ez nekem fáj. Biztos valami hülye sumariság lehet bennem:)
 
atta | 2012-11-08 19:57:49 Válasz erre Adatok E-mail (612)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

:D
  Előzmény: Lucas [610] (2012-11-08 17:22:11)
 
prior | 2012-11-08 19:38:37 Válasz erre Adatok E-mail (611)
Eddigi hozzászólásai:
77 db

:D :D :D
  Előzmény: Lucas [610] (2012-11-08 17:22:11)
 
Lucas | 2012-11-08 17:22:11 Válasz erre Adatok E-mail (610)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
326 db

Ez jel. :)
  Előzmény: Iván [609] (2012-11-07 22:06:25)
 
Iván | 2012-11-07 22:06:25 Válasz erre Adatok E-mail (609)
Eddigi hozzászólásai:
92 db

Volt.
Hirdettem egyet. Aztán a honlap megszűnt működni.
  Előzmény: atta [608] (2012-11-07 20:50:10)
 
atta | 2012-11-07 20:50:10 Válasz erre Adatok E-mail (608)
Eddigi hozzászólásai:
1441 db

Volt elmaradt klubtalálkozó? Na, erről lemaradtam. :)
  Előzmény: Iván [607] (2012-11-04 15:08:04)
 
Iván | 2012-11-04 15:08:04 Válasz erre Adatok E-mail (607)
Eddigi hozzászólásai:
92 db

Már azt hittem hogy végleg megszűnt a honlap.
Esetleg az elmaradt klubtalálkozóra volna-e igény?

 
Richárd | 2012-08-07 04:08:32 Válasz erre Adatok E-mail (606)
Eddigi hozzászólásai:
2606 db

Mármint empatikusan-határozottan, tehát teljesen rendben volt, úgy értem.:)
  Előzmény: Richárd [605] (2012-08-07 03:31:06)
 
Richárd | 2012-08-07 03:31:06 Válasz erre Adatok E-mail (605)
Eddigi hozzászólásai:
2606 db

Kösz.:) Határozottan szembesítettek a rossz beidegződéseimmel-elgondolásaimmal, de most erre volt szükségem, nagyon.:)
  Előzmény: Vanyai [604] (2012-08-07 03:07:41)
 
Vanyai | 2012-08-07 03:07:41 Válasz erre Adatok E-mail (604)
Eddigi hozzászólásai:
1273 db

Orulok hogy ilyen jol osszejott a beszelgetes! :)
 
Richárd | 2012-08-06 23:31:05 Válasz erre Adatok E-mail (603)
Eddigi hozzászólásai:
2606 db

Igen, ez egy pici emlékeztető a mai beszélgetéshez is, ami tök jó.:)
  Előzmény: tida [602] (2012-08-06 23:15:41)
 
tida | 2012-08-06 23:15:41 Válasz erre Adatok E-mail (602)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Van, amiben fizikailag, van amiben mentálisan, akár csak napi néhány perc figyelemmel, vagy csak néhány elavult hit kidobásával. Igen:)
  Előzmény: Richárd [601] (2012-08-06 23:10:25)
 
Richárd | 2012-08-06 23:10:25 Válasz erre Adatok E-mail (601)
Eddigi hozzászólásai:
2606 db

Köszönöm.:) Igyekszem, bár Lucas szerint nem igyekezni kell, hanem cselekedni.:))
  Előzmény: tida [600] (2012-08-06 23:09:27)
 
tida | 2012-08-06 23:09:27 Válasz erre Adatok E-mail (600)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Mi hiszünk benne, hogy igen:)
  Előzmény: Richárd [599] (2012-08-06 22:57:41)
 
Richárd | 2012-08-06 22:57:41 Válasz erre Adatok E-mail (599)
Eddigi hozzászólásai:
2606 db

Lényeg, hogy mindannyian tartalmasnak éreztük.:) ( Én meg még remélem tanultam is belőle, illetve biztosan tanultam, inkább úgy fogalmazom, hogy remélem, át tudom azt ültetni a gyakorlatba is:).
  Előzmény: tida [598] (2012-08-06 22:44:38)
 
tida | 2012-08-06 22:44:38 Válasz erre Adatok E-mail (598)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Mi is megköszönhetjük neked a bizalmat, és a beszélgetést is, szerintem mindenki profitál egy ilyen összejövetelből, még ha éppen "tanácsadót" is játszik:)
  Előzmény: Richárd [597] (2012-08-06 21:41:35)
 
Richárd | 2012-08-06 21:41:35 Válasz erre Adatok E-mail (597)
Eddigi hozzászólásai:
2606 db

Köszönöm Tidának, Attának és Lucasnak a mai, ha nem is club-, de a Richárd nevű személyiségtöredék problémáira tekintettel összehívott beszélgetést, nagyon tartalmas és tanulságos volt, a tévhiteim és rossz beidegződéseim jórészt alaposan lelepleződtek, nagyon sok praktikus illetve kifejezetten teljes életszemléletre voonatkozó tanácsot kaptam, mindenki nagyon rendes volt, és jókat mondott. Lucas sokkterápiaszerű nézetrendszerét azért emelem ki külön is, mivel az azért jó ilyenkor, mert egyszerűen összezúzza a biztosnak hitt korábbi beidegződéseket, de Tida és Atta is nagyon jó meglátásokat, szempontokat hoztak fel, és mindenki empatikus és segítőkész volt. Tidának pedig külön köszönöm a vendéglátást, és természetesen mindenkinek a rámáldozott időt és a jószándékú tanácsadást és beszélgetést. Most kicsit vákuumot érzek belül, de ez jó jel, mert azt jelzi, hogy elég sok biztosnak hitt beidegződésem vagy tudatmintám most fellazult.
 
Iván | 2012-07-19 18:19:26 Válasz erre Adatok E-mail (596)
Eddigi hozzászólásai:
92 db

Én Budapestre terveztem a klubtalálkozót.
Akkor legyen késő Augusztus, szeptember.
Később még pontosítjuk az időpontot, addig mások is jelezhetik ha szeretnének eljönni.


  Előzmény: nannan [595] (2012-07-19 10:14:06)
 
nannan | 2012-07-19 10:14:06 Válasz erre Adatok E-mail (595)
Eddigi hozzászólásai:
200 db

Ha Budapest, akkor nekem augusztus, vége szeptember. én örülnék.
  Előzmény: Iván [594] (2012-07-17 21:04:39)
 
Iván | 2012-07-17 21:04:39 Válasz erre Adatok E-mail (594)
Eddigi hozzászólásai:
92 db

Sziasztok!

Volna kedve valakinek klub találkozóhoz?
Ha volna rá igény szervezhetnénk egyet, időpont és hely tekintetében írjatok javaslatokat.
 
Vanyai | 2012-02-20 20:54:09 Válasz erre Adatok E-mail (593)
Eddigi hozzászólásai:
1273 db

Persze hogy fogunk!Csak adjal/adjatok egy kis idot meg.Most speciel a pszeudo-kepmasomra gyurok hogy jol felkeresselek benneteket es jokat tudjunk beszelgetni
  Előzmény: naughty [592] (2012-02-20 19:35:59)
 
naughty | 2012-02-20 19:35:59 Válasz erre Adatok E-mail (592)
Eddigi hozzászólásai:
203 db

hát szerveztem volna az USAba is, hogy ott lehessél. :) fogunk mi még ebben a tér-idő valóságban együtt partizni. legalábbis remélem! 
  Előzmény: Vanyai [591] (2012-02-20 18:12:01)
 
Vanyai | 2012-02-20 18:12:01 Válasz erre Adatok E-mail (591)
Eddigi hozzászólásai:
1273 db

Asztamindenit:)
  Előzmény: naughty [590] (2012-02-20 15:21:33)
 
naughty | 2012-02-20 15:21:33 Válasz erre Adatok E-mail (590)
Eddigi hozzászólásai:
203 db

Kisördög és a manók  (ha valaki nem tudná, milyen manókról van szó, feltétlen jöjjön el és megtudja) farsangi party-ra invitálnak Téged az RS9 Music Pub szórakozóhelyre, ahol barátságos árak, egy kis házikoncert, testet-lelket megmozgató zenék és jóbarátok társaságában búcsúzunk ettől a meglehetősen hidegre sikeredett téltőlJA jelmezben vagy legalább maszkban való megjelenés kötelező avagy melegen ajánlott. Éjfélkor jelmezverseny!

Akik a gazdasági válságra való tekintettel sajnálatos módon csak Éva illetve Ádám kosztümben tudnak megjelenni, kérem a megfelelő korhatáros karikákat a megfelelő helyeken elhelyezni szíveskedjenek!

Azon vendégek, akik jelmeztelenül jönnek, szerény büntetéssel vagy meglepő/szórakoztató feladattal kiválthatják Kisördög és a manók szimpátiáját és együtt szórakozhatnak a többi résztvevővel.

 

Program: tavaszinvitáló jelmezes farsangi parti az örökkévalóság lényeivel

Időpont: 2012. Február 25. szombat 21:00

Helyszín: RS9 Music Pub                              

Budapest, 1075 Rumbach Sebestyén utca 9.

 
gayatri_maja | 2012-01-05 14:12:59 Válasz erre Adatok E-mail (589)
felhkep
Eddigi hozzászólásai:
1 db

Sziasztok fórumozók!

Újként ezen a fórumon is feltennék nektek néhány kérdést. Elöljáróban hozzátenném, hogy számos fórumon ugyanezeket a kérdéseket feltettem, mert kutatást végzek a baktivedanta főiskola keretében. 

Szeretném, ha minél többen, ha lehet egymást nem befolyásolva válaszolnátok a kérdésekre, hogy ti hogyan tudjátok rá a választ, hogyan érzitek és ha tanultatok róla, mit tanultatok. 

Az adatok névtelen, kortól, nemtől (már ha ez ki is derülne), vallási hovatartozástól függetlenül, összesítve lesznek feldolgozva. Egy szakdolgozathoz szükséges, publikálva nem lesz.

Előre is köszönöm.

1. Mi az ember?
2. A "ki vagyok én"?
3. Hiszel Istenben, vagy minek definiálod az Istent?
4. Mi az illúzió?


Köszönettel: Gayatri Maja
 
tida | 2011-12-02 21:54:45 Válasz erre Adatok E-mail (588)
Eddigi hozzászólásai:
3343 db

Akkor nekem most átjött, mi jött át nektek a múltban, ami épp most zajlik:))))
  Előzmény: atta [587] (2011-12-02 21:28:50)
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
db/lap


© 2003-2020. Seth.hu - Minden jog fenntartva | Szabályzat | Elérhetőség